информации      |      каталози      |      производи      |      сертификати      |      фото галерија
 

Квалитетот не е случајност

Molyslide е една од позначајните независни компании од централна Европа, која произведува и продава голем избор на високо-вреднувани и квалитетни производи како за заштита и одржување на возила (спрејови) така и мазива за транспортни компании односно за комерцијални возила, индустрија, земјоделие и патнички возила према современите барања на соодветните мотори и производители на возила.

Сеедно дали се работи за градежни машини или патнички возила, тука ќе ги најдете потребните мазива.

Molyslide не е само марка на мазива која нуди само квалитет и одличен однос на цена-квалитет, што е многу битно во последно време, туку нејзините производи содржат големи придобивки за моторот, како на пр. спречува таложење, намалува загуби при триење, оптимално заштитува од абење, води кон заштеда на гориво при продолжен работен век на моторот.

Производите на Molyslide се развиени од специјалисти, кои исклучиво користат квалитетни и високо-вреднувани базни масла и адитиви. Сите производи на Molyslide ги исполнуваат потребните барања и ги имаат соодветните одобренија од повеќето производители на возила.

Затоа слоганот Quality is not an Accident односно квалитетот не е случајност ги следи сите производи на Molyslide и нуди доверливост на клиентите.

За повеќе информации за производите на Molyslide, Ве молиме слободно и директно да не контактирате.

 
информации каталози производи сертификати фото галерија
 
Санимпекс - Изработка 2010. Сите права се задржани