информации      |      каталози      |      производи      |      сертификати      |      фото галерија
 
 
77 Lubricants
www.77lubricants.nl
 
Дополнителни информации за 77 Lubricants
   
 1. Дизел моторни масла за комерцијални возила

  Engine Oil UHPD 10W40
  Екстра дизел моторно масло HPD (XHPDO) за Еуро IV мотори на комерцијални возила за екстремно долги интервали на промена на масло до 100.000 км.
  Исполнува/спецификација:
  ACEA E7/E4, API CF Надминува: API CF-4 MAN M 3277, ...

  прочитај повеќе

 2. Моторни масла за патнички возила и моторцикли

  Racing Oil SM 5W-50
  Потполно синтетичко моторно масло од вонреден квалитет, за високо-ефективни бензински- и дизел мотори. Специјално развиено да биде отпорно на високи температури и притисоци во тркачки околности.
  Исполнува/спецификација:
  AC ...

  прочитај повеќе

 3. Масла за земјоделие, масти и хидраулични масла

  Super Tractor Oil 10W30
  Тракторско масло (STOU) за мотори, менувачи, хидраулики, влажни кочници и квачила.
  Исполнува/спецификација:
  API CF-4/CF/SF, API GL-4, John Deere J27C, MF 1139/1144, Ford M2C-159B, Allison C-4 Cat TO-2 ZF TE-ML 06B/07B< ...

  прочитај повеќе

 4. Преглед (портфолио) на автоматски менувачки масла за возила

  КОД на ПРОИЗВОД: 4320 | ВИСКОЗИТЕТ: | 77 НАЗИВ на ПРОИЗВОД: ATF DX II
  СПЕЦИФИКАЦИЈА: Надминува: GM DEXRON ® IID

  КОД на ПРОИЗВОД: 4322 | ВИСКОЗИТЕТ: | 77 НАЗИВ н ...

  прочитај повеќе

 5. Преглед (портфолио) на моторни масла за патнички возила

  КОД на ПРОИЗВОД: 4202 | ВИСКОЗИТЕТ: SAE 5W-50 | 77 НАЗИВ на ПРОИЗВОД: RACING OIL SM 5W-50
  СПЕЦИФИКАЦИЈА: Надминува: ACEA A3/B4 API SM/CF

  КОД на ПРОИЗВОД: 4204 | ВИСКОЗИТЕТ: ...

  прочитај повеќе

 6. Преглед (портфолио) на течности за кочници

  КОД на ПРОИЗВОД: 4392 | ВИСКОЗИТЕТ: | 77 НАЗИВ на ПРОИЗВОД: BRAKE FLUID DOT 4
  СПЕЦИФИКАЦИЈА: Надминува: FMVSS 116: DOT 4, SAE J1703, ISO 4925

  ...

  прочитај повеќе

 7. Преглед (портфолио) на моторни масла за комерцијални возила

  КОД на ПРОИЗВОД: 4252 | ВИСКОЗИТЕТ: SAE 10W-40 | 77 НАЗИВ на ПРОИЗВОД: ENGINE OIL UHPD 10W-40
  СПЕЦИФИКАЦИЈА: Надминува: ACEA E4/E7, API CF, MAN M3277, MB 228,5, MTU Type 3, Cummins 20072

  КОД на ПРОИЗ ...

  прочитај повеќе

 8. Преглед (портфолио) на менувачки масла за возила

  КОД на ПРОИЗВОД: 4301 | ВИСКОЗИТЕТ: SAE 140 | 77 НАЗИВ на ПРОИЗВОД: AUTOGEAR OIL GL 140
  СПЕЦИФИКАЦИЈА: Надминува: API GL-1

  КОД на ПРОИЗВОД: 4302 | ВИСКОЗИТЕТ: SAE 80W-90 | ...

  прочитај повеќе

 9. Преглед (портфолио) на масти

  КОД на ПРОИЗВОД: 4398 | ВИСКОЗИТЕТ: | 77 НАЗИВ на ПРОИЗВОД: EP GREASE NLGI 00
  СПЕЦИФИКАЦИЈА: Надминува: ISO 6743-9: L-XCBEB 00, DIN 51 502: GP00G-30

  КОД на ПРОИЗВОД: 4399 | ВИСКОЗИТЕ ...

  прочитај повеќе

 10. Преглед (портфолио) на индустриски масла

  КОД на ПРОИЗВОД: 4352 | ВИСКОЗИТЕТ: ISO VG 32/46/68 | 77 НАЗИВ на ПРОИЗВОД: HYDRAULIC OIL HM
  СПЕЦИФИКАЦИЈА: Надминува: DIN 51524/2 HLP, ISO 11158 HM, AFNOR NFE 48-603 HM, Dension HF0, HF1, HF2, Cincinnati Lamb P-68, P-70 ...

  прочитај повеќе

 11. Преглед (портфолио) на масла за моторцикли

  КОД на ПРОИЗВОД: 4292 | ВИСКОЗИТЕТ: 2-TAKT | 77 НАЗИВ на ПРОИЗВОД: MOTORRADÖL 2T
  СПЕЦИФИКАЦИЈА: Надминува: API TC, JASO FB

  КОД на ПРОИЗВОД: 4294 | ВИСКОЗИТЕТ: 2 TAKT | ...

  прочитај повеќе

 12. Преглед (портфолио) на моторни масла за земјоделие

  КОД на ПРОИЗВОД: 4327 | ВИСКОЗИТЕТ: SAE 10W-30 | 77 НАЗИВ на ПРОИЗВОД: SUPER TRACTOR OIL 10W-30
  СПЕЦИФИКАЦИЈА: Надминува: API CF-4/CF/SF, API GL-4, John Deere J 27C, Massey Ferguson M 1139/M 1144, Ford M2C-159B, Allison C ...

  прочитај повеќе

 
информации каталози производи сертификати фото галерија
 
Санимпекс - Изработка 2010. Сите права се задржани