информации      |      каталози      |      производи      |      сертификати      |      фото галерија
 
 
77 Lubricants
www.77lubricants.nl
 
Дополнителни информации за 77 Lubricants
   
 
Дизел моторни масла за комерцијални возила

Engine Oil UHPD 10W40
Екстра дизел моторно масло HPD (XHPDO) за Еуро IV мотори на комерцијални возила за екстремно долги интервали на промена на масло до 100.000 км.
Исполнува/спецификација:
ACEA E7/E4, API CF Надминува: API CF-4 MAN M 3277, MB 228.5 MTU Type 3 Cummings 20072

Engine Oil SCR 10W40
Високо-квалитетно моторно масло од најновата генерација за комерцијални возила опремени со системи за подоцнежно третирање на издувни гасови.
Исполнува/спецификација:
Надминува: ACEA E6 MTU Type 3, MB 228.51, MAN M3477 CRT.

Engine Oil HDL 10W40
Моторно масло за комерцијални возила за тешки товарни возила кое ги исполнува највисоките барања на европските и америчките спецификации.
Исполнува/спецификација:
ACEA E5/A3/B4, API CH-4 SL, MB 228.3, MAN M 3275, CATECF1 MTU Type 2 Volvo VDS-2, Mack EO-M Plus, Renault RLD.

Engine Oil HD 15W40
Моторно масло за тешки комерцијални возила (Heavy Duty Engine Oil). Ги исполнува највисоките барања на европските и америчките спецификации, за долги интервали на промена на масло. Ги исполнува Еуро III нормите.
Исполнува/спецификација:
ACEA E2, A3/B4 API CG-4/CF/SL Надминува: MB 228.3, Volvo VDS, MTU Type1, MAN 271.

Mono Engine Oil CF 10W/20W/30/40/50
Високо-квалитетни моноградни моторни масла за средно- и брзо движечки дизел мотори.
Исполнува/спецификација:
Надминува: API CF/SF

 
 
информации каталози производи сертификати фото галерија
 
Санимпекс - Изработка 2010. Сите права се задржани