информации      |      каталози      |      производи      |      сертификати      |      фото галерија
 
 
77 Lubricants
www.77lubricants.nl
 
Дополнителни информации за 77 Lubricants
   
 
Моторни масла за патнички возила и моторцикли

Racing Oil SM 5W-50
Потполно синтетичко моторно масло од вонреден квалитет, за високо-ефективни бензински- и дизел мотори. Специјално развиено да биде отпорно на високи температури и притисоци во тркачки околности.
Исполнува/спецификација:
ACEA A3/B4

Motor Oil VW 5W-30
Синтетичко лесно-проточно моторно масло со најнова адитив-технологија за мотори опремени со филтер за дизел честички (Low SAPS) од марката VW со WIV (со продолжен интервал на промена на масло).
Исполнува/спецификација:
ACEA A3/B4/C3 Надминува: 504.00/507.00

Motor Oil SM 5W40
Синтетичко лесно-проточно моторно масло за бензински- и дизел мотори со можност за заштеда на гориво.
Исполнува/спецификација:
ACEA A3/B4 API SM/CF Надминува: MB 229.3, VW502.00/505.00

Motor Oil FE 5W-30
Потполно синтетичко лесно-проточно моторно масло со намален HTHS-вискозитет за модифицираните Ford-мотори.
Исполнува/спецификација:
ACEA A1/B1, Ford M2C 913-A, Ford M2C 913-B.

Motor Oil SL 5W-40
Специјално синтетичко лесно-проточно моторно масло за за дизел мотори кај патнички возила со технологија на пумпа-вбризгалка. Погодно за сите патнички возила без WIV (со продолжен интервал на промена на масло).
Исполнува/спецификација:
ACEA A3/B3, API SL/CF Надминува: MB 229.1, VW 505.00/505.01

Motor Oil SL 10W40
Делумно-синтетичко лесно-проточно моторно масло од врвна класа за патнички- и лесно доставни возила.
Исполнува/спецификација:
ACEA A3/B4/, API SL/CF Надминува: MB 229.1, VW 505.00

Motor Oil SF 15W40
Мултиградно моторно масло за целогодишно користење во моторни возила.
Исполнува/спецификација:
API SF/CD

Motor Oil SL 15W40
Мултиградно моторно масло од апсолутна врвна класа за целогодишно користење во моторни возила.
Исполнува/спецификација:
ACEA A3/B3 API SL/CF Надминува: MB 229.1, VW 505.00

Motor Cycle Oil 2T
2-тактно моторно масло за моторцикли помешано во однос 1:50.
Исполнува/спецификација:
API TC JASO FB.

Motor Cycle Oil 2T Extra
Синтетичко високо-ефективно 2-тактно моторно масло со својство на редуцирање на создавање на чад (low smoke), помешано, најпогодно за катализатори.
Исполнува/спецификација:
Надминува: API TC JASO, FD ISO-L-EGD.

Motor Cycle Oil 4T
Синтетичко 4-тактно моторно масло за сите 4-тактни мотори.
Исполнува/спецификација:
Надминува: API SL JASO MA.

 
 
информации каталози производи сертификати фото галерија
 
Санимпекс - Изработка 2010. Сите права се задржани