информации      |      каталози      |      производи      |      сертификати      |      фото галерија
 
 
77 Lubricants
www.77lubricants.nl
 
Дополнителни информации за 77 Lubricants
   
 
Преглед (портфолио) на автоматски менувачки масла за возила

КОД на ПРОИЗВОД: 4320 | ВИСКОЗИТЕТ: | 77 НАЗИВ на ПРОИЗВОД: ATF DX II
СПЕЦИФИКАЦИЈА: Надминува: GM DEXRON ® IID

КОД на ПРОИЗВОД: 4322 | ВИСКОЗИТЕТ: | 77 НАЗИВ на ПРОИЗВОД: ATF DX III
СПЕЦИФИКАЦИЈА: Надминува: GM DEXRON ® IIIG, Ford MERCON ®

КОД на ПРОИЗВОД: 4324 | ВИСКОЗИТЕТ: | 77 НАЗИВ на ПРОИЗВОД: ATF DX IV
СПЕЦИФИКАЦИЈА: Надминува: GM DEXRON ® IV

 
 
информации каталози производи сертификати фото галерија
 
Санимпекс - Изработка 2010. Сите права се задржани