информации      |      каталози      |      производи      |      сертификати      |      фото галерија
 
 
77 Lubricants
www.77lubricants.nl
 
Дополнителни информации за 77 Lubricants
   
 
Преглед (портфолио) на моторни масла за патнички возила

КОД на ПРОИЗВОД: 4202 | ВИСКОЗИТЕТ: SAE 5W-50 | 77 НАЗИВ на ПРОИЗВОД: RACING OIL SM 5W-50
СПЕЦИФИКАЦИЈА: Надминува: ACEA A3/B4 API SM/CF

КОД на ПРОИЗВОД: 4204 | ВИСКОЗИТЕТ: SAE 5W-40 | 77 НАЗИВ на ПРОИЗВОД: MOTOR OIL SM 5W-40
СПЕЦИФИКАЦИЈА: Надминува: Надминува: ACEA A3/B4 API SM/CF

КОД на ПРОИЗВОД: 4206 | ВИСКОЗИТЕТ: SAE 10W-40 | 77 НАЗИВ на ПРОИЗВОД: MOTOR OIL SL 10W-40
СПЕЦИФИКАЦИЈА: Надминува: ACEA A3/B4, API SM/CF, MB 229.1, VW 505.00

КОД на ПРОИЗВОД: 4208 | ВИСКОЗИТЕТ: SAE 15W-40 | 77 НАЗИВ на ПРОИЗВОД: MOTOR OIL SL 15W-40
СПЕЦИФИКАЦИЈА: Надминува: ACEA A3/B4 API SL/CF

КОД на ПРОИЗВОД: 4210 | ВИСКОЗИТЕТ: SAE 20W-50 | 77 НАЗИВ на ПРОИЗВОД: MOTOR OIL SL 20W-50
СПЕЦИФИКАЦИЈА: Надминува: ACEA A3/B4 API SM/CF

КОД на ПРОИЗВОД: 4212 | ВИСКОЗИТЕТ: SAE 15W-40 | 77 НАЗИВ на ПРОИЗВОД: MOTOR OIL SF 15W-40
СПЕЦИФИКАЦИЈА: Надминува: API SF/CD

КОД на ПРОИЗВОД: 4214 | ВИСКОЗИТЕТ: SAE 20W-50 | 77 НАЗИВ на ПРОИЗВОД: MOTOR OIL SF 20W-50
СПЕЦИФИКАЦИЈА: Надминува: API SF/CD

КОД на ПРОИЗВОД: 4220 | ВИСКОЗИТЕТ: SAE 5W-30 | 77 НАЗИВ на ПРОИЗВОД: MOTOR OIL FE 5W-30
СПЕЦИФИКАЦИЈА: Надминува: ACEA A1/B1, FORD M2C913-A/M2C913-B

КОД на ПРОИЗВОД: 4222 | ВИСКОЗИТЕТ: SAE 5W-40 | 77 НАЗИВ на ПРОИЗВОД: MOTOR OIL SL 5W-40
СПЕЦИФИКАЦИЈА: Надминува: ACEA A3/B3, API SL/CF, MB 229.1 VW 505.00/505.01

КОД на ПРОИЗВОД: 4224 | ВИСКОЗИТЕТ: SAE 5W-30 | 77 НАЗИВ на ПРОИЗВОД: MOTOR OIL VW 5W-30
СПЕЦИФИКАЦИЈА: Надминува: ACEA A3/B4/C3, VW 504.00/507.00

 
 
информации каталози производи сертификати фото галерија
 
Санимпекс - Изработка 2010. Сите права се задржани