информации      |      каталози      |      производи      |      сертификати      |      фото галерија
 
 
Aral Aktiengesellschaft
www.aral.de
 
Листа на каталози за Aral Lubricants
   
 
Продукт каталог - 2010

Арал: Нови масла, нови паковања.

Четири нови моторни- и пет нови менувачки маслаод пред кратко време ја надополнуваат постоечката понуда на масла и мазива од брендот Арал. Воедно сите моторни масла и мазива наместо познатото клип-шише одсега се добиваат во ново оформено пакување.

Предната етикета сега ги покажува одобренија на производители на моторни возила, класификација према синтетичко или минерално, за дизел- или бензински мотори, знакот за „Made in Germany“ како и вискозитетот - ова важи истотака и за четири- и пет-литарските паковања. Кон ова, концернот Арал технички ги подобри своите масла: тие добија дополнителни одобренија од производителите на моторни возила и со тоа нудат повеќекратни можности на употреба.
Aral Индустриски Либриканти - продукт каталог
Aral - Лубриканти за патнички возила, моторцикли и комерцијални возила
Aral - Индустриски каталог 2009
Aral Каталог на производи за 2009
 
 
информации каталози производи сертификати фото галерија
 
Санимпекс - Изработка 2010. Сите права се задржани