информации      |      каталози      |      производи      |      сертификати      |      фото галерија
 
 
Масла за патнички возила и мешан возен парк
Масла за комерцијални возила
Масла за земјоделие
Масла за моторцикли
Индустриски масла
Масти
Менувачки масла
Течности за кочници
   
 
Категорија: Индустриски масла
 
 
Категорија: Индустриски масла

Производ: CHAIN SAW OIL 150

Опис:

CHAIN SAW OIL 150 масла се високо-квалитетни масла за ланец на пила, базирани на ниски ароматизирани базни масла со специјални адитиви, за да спречат загуба на масло и одлично подмачкување.

CHAIN SAW OIL 150 масла се специјално развиени за подмачкување на страничната ограда на ланецот, за да ланецот не се скине или да се стврдни.

CHAIN SAW OIL 150 масла не се погодни за подмачкување на моторот на пилата!!!

 
 
Категорија: Индустриски масла

Производ: COMPRESSOR OIL VDL

Опис:

COMPRESSOR OIL VDL масла се премиум-квалитетни компресорски масла, базирани на минерални масла за употреба во компресори и компресори со воздушен притисок. Се препорачуваат за подмачкување на цилиндри и други компресори, кои мораат да работат при високи температури.

COMPRESSOR OIL VDL масла се продуцираат од најдобри парафински базни масла и специјални несиликонски адитиви за да се овозможИ висок отпор од оксидација. Имаат добра термо-оксидациска стабилност, не содржат силиконски адитиви и имаат многу мала тенденција на таложење на карбонат.

 
 
Категорија: Индустриски масла

Производ: HYDRAULIC OIL HM

Опис:

HYDRAULIC OIL HM масла се високо-ефективни хидраулични масла со заштитни својства од искористување развиени за хидраулични системи со висок притисок, кои мораат да работат под тешки услови во подвижна или индустриска област.

HYDRAULIC OIL HM масла се продуцираат од високо-квалитетни базни масла и внимателно избрани високо-ефективни адитиви, за да гарантираат одлична заштита од оксидација, р’ѓа, корозија и искористување.

 
 
Категорија: Индустриски масла

Производ: INDUSTRIAL GEAR OIL CLP

Опис:

INDUSTRIAL GEAR OIL CLP масла се премиум-квалитетни индустриски масла, каде во главно се препорачуваат за затворени индустриски менувачи кои мораат да работат под тежок притисок. Можат да се користат и како погонски масла, спирални погонски масла и масла за глодалка.

 
 
 
Фирмата - производител го задржува правото на промена на техничките податоци и одобренија заради понатамошен развој на производот и производството.
 
 
 
информации каталози производи сертификати фото галерија
 
Санимпекс - Изработка 2010. Сите права се задржани