информации      |      каталози      |      производи      |      сертификати      |      фото галерија
 
 
Масла за патнички возила и мешан возен парк
Масла за комерцијални возила
Масла за земјоделие
Масла за моторцикли
Индустриски масла
Масти
Менувачки масла
Течности за кочници
   
 
Категорија: Масла за земјоделие
 
 
Категорија: Масла за земјоделие

Производ: SUPER TRACTOR OIL 10W-30

Опис:

SUPER TRACTOR OIL 10W-30 е високо-квалитетно „Super Tractor Oil Universal“ Typ (STOU) моторно масло, кое се продуцира од внимателно избрани минерални и синтетички базни масла и најмодерни адитиви. Се користи за трактори, комбајни и земјоделски машини со турбо-дизел- или нормален дизел-мотор. Вискозните карактеристики осигуруваат одлично ладно стартување во зимски услови и екселентни хидраулични карактеристики под најтешки услови на товарење. Со SUPER TRACTOR OIL 10W-30 покрај другото се подмачкува менувачот и влажни кочници, за да се гарантира подолг работен век и ефективност под секакви услови.

 
 
Категорија: Масла за земјоделие

Производ: SUPER TRACTOR OIL 15W-40

Опис:

SUPER TRACTOR OIL 15W-40 е високо-квалитетно „Super Tractor Oil Universal“ Typ (STOU) моторно масло, кое се продуцира од внимателно избрани минерални и синтетички базни масла и најмодерни адитиви. Се користи за трактори, комбајни и земјоделски машини со турбо-дизел- или нормален дизел-мотор. Вискозните карактеристики осигуруваат одлично ладно стартување во зимски услови и екселентни хидраулични карактеристики под најтешки услови на товарење. Со SUPER TRACTOR OIL 15W-40 покрај другото се подмачкува менувачот и влажни кочници, за да се гарантира подолг работен век и ефективност под секакви услови.

 
 
Категорија: Масла за земјоделие

Производ: UNIVERSAL TRACTOR OIL 85W

Опис:

UNIVERSAL TRACTOR OIL 85W е мулти-функционално, извонредно моторно масло за трактор од класата UTTO (Universales Tractor Transmission Oil). Се продуцира од високо-квалитетни базни масла и избрани адитиви, но се користи за модерни трактори, кои бараат масло за нивниот хидрауличен систем, менувач, диференцијал и кочници.

 
 
 
Фирмата - производител го задржува правото на промена на техничките податоци и одобренија заради понатамошен развој на производот и производството.
 
 
 
информации каталози производи сертификати фото галерија
 
Санимпекс - Изработка 2010. Сите права се задржани