информации      |      каталози      |      производи      |      сертификати      |      фото галерија
 
 
Масла за патнички возила и мешан возен парк
Масла за комерцијални возила
Масла за земјоделие
Масла за моторцикли
Индустриски масла
Масти
Менувачки масла
Течности за кочници
   
 
Категорија: Масла за моторцикли
 
 
Категорија: Масла за моторцикли

Производ: MOTORCYCLE OIL 2T EXTRA

Опис:

MOTORCYCLE OIL 2T EXTRA е премиум-квалитетно синтетичко масло за високо-ефективни, воздушно ладени 2-тактни бензински мотори, кои работат со вшприцување на масло и со однапред измешан систем на масло.

 
 
Категорија: Масла за моторцикли

Производ: MOTORCYCLE OIL 2T

Опис:

MOTORCYCLE OIL 2T е високо-квалитетно масло, кое одговара за сите воздушно ладени 2-тактни бензински мотори за различни примени.

MOTORCYCLE OIL 2T се произведува од високо-квалитетни базни масла и со појачани избрани адитиви, за да се овозможи добра заштита и оптимална чистота на моторот.

 
 
Категорија: Масла за моторцикли

Производ: MOTORCYCLE OIL 4T

Опис:

MOTORCYCLE OIL 4T е синтетичко 4-тактно моторно масло за бензински мотори, специјално развиено за да ги исполни специјалните барања на новите високо-ефективни воздушно ладени 4-тактни моторцикли.

 
 
 
Фирмата - производител го задржува правото на промена на техничките податоци и одобренија заради понатамошен развој на производот и производството.
 
 
 
информации каталози производи сертификати фото галерија
 
Санимпекс - Изработка 2010. Сите права се задржани