информации      |      каталози      |      производи      |      сертификати      |      фото галерија
 
 
Масла за патнички возила и мешан возен парк
Масла за комерцијални возила
Масла за земјоделие
Масла за моторцикли
Индустриски масла
Масти
Менувачки масла
Течности за кочници
   
 
Категорија: Масла за патнички возила и мешан возен парк
 
 
Категорија: Масла за патнички возила и мешан возен парк

Производ: MOTOR OIL FE 5W-30

Опис:

MOTOR OIL FE 5W-30 е современо моторно масло за патнички возила, кое е произведено од синтетички базни масла и екселентни адитиви, за да понуди невообичаена заштита од искористување, нечистотија, создавање на тиња, како и можност за заштеда на гориво.

 
 
Категорија: Масла за патнички возила и мешан возен парк

Производ: MOTOR OIL SF 15W-40

Опис:

MOTOR OIL SF 15W-40 е моторно масло за патнички возила, кое е развиено за постари бензински- и LPG мотори кај патнички возила, како и за обични дизел-мотори во лесно доставни возила.

 
 
Категорија: Масла за патнички возила и мешан возен парк

Производ: MOTOR OIL SF 20W-50

Опис:

MOTOR OIL SF 20W-50 е моторно масло за патнички возила, кое е развиено за постари бензински- и LPG мотори, како и за обични дизел-мотори во лесно доставни возила.

MOTOR OIL SF 20W-50 се меша од добар квалитет на базни масла и адитиви, за да овозможи добра заштита на моторот.

 
 
Категорија: Масла за патнички возила и мешан возен парк

Производ: MOTOR OIL SL 5W-40

Опис:

MOTOR OIL SL 5W-40 е високо-квалитетно делумно-синтетичко моторно масло за патнички возила, кое е развиено за оптимална ефикасност при високи температури кај турбо- и обични бензински мотори, LPG- и дизел мотори кај патнички- и лесно доставни возила. Произведено врз основа на најмодерна адитив-технологија, која е применета кај ова масло, му овозможува да ги надмине најстрогите барања на моторната ефикасност од водечките производители на патнички возила.

 
 
Категорија: Масла за патнички возила и мешан возен парк

Производ: MOTOR OIL SL 10W-40

Опис:

MOTOR OIL SL 10W-40 е високо-квалитетно и делумно-синтетичко моторно масло за патнички возила, кое е развиено да гарантира оптимална ефикасност при високи температури кај бензински и турбо-бензински мотори, дизел- и LPG мотори.

MOTOR OIL SL 10W-40 овозможува да се надминат строгите барања на водечките производители на патнички возила.

 
 
Категорија: Масла за патнички возила и мешан возен парк

Производ: MOTOR OIL SL 15W-40

Опис:

MOTOR OIL SL 15W-40 е високо-ефективно и делумно-синтетичко моторно масло за патнички возила, кое е развиено за оптимална ефикасност при високи температури кај бензински- и дизел-мотори со и без турбо-полначи.

MOTOR OIL SL 15W-40 овозможува да се надминат најстрогите барања на моторна ефикасност од познатите производители на возила.

 
 
Категорија: Масла за патнички возила и мешан возен парк

Производ: MOTOR OIL SL 20W-50

Опис:

MOTOR OIL SL 20W-50 е високо-ефективно и делумно-синтетичко моторно масло за патнички возила, кое е развиено да овозможи оптимална ефикасност при високи температури кај обични бензински- и турбо-бензински мотори, LPG- или дизел мотори.

MOTOR OIL SL 20W-50 овозможува да се надминат строгите барања на водечките производители на патнички возила.

 
 
Категорија: Масла за патнички возила и мешан возен парк

Производ: MOTOR OIL SM 5W-40

Опис:

MOTOR OIL SM 5W-40 е високо-квалитетно моторно масло за патнички возила произведено врз основа на синтетички базни масла и најмодерна адитив-технологија.

MOTOR OIL SM 5W-40 е специјално развиено за сите бензински-, дизел и LPG мотори кај патнички возила и лесни доставни возила.

 
 
Категорија: Масла за патнички возила и мешан возен парк

Производ: MOTOR OIL VW 5W-30

Опис:

MOTOR OIL VW 5W-30 е потполно синтетичко моторно масло со адитиви- за заштеда на гориво и намалување на издувни гасови со цел исполнување на сите барања на VW.

MOTOR OIL VW 5W-30 се произведува од синтетички базни масла и најмодерна адитив-технологија за да ги исполни барањата на SAPS (ниска содржина на сулфурна пепел, фосфор и сулфур) и за да биде потполно компатибилен со повеќето дизел-мотори со филтер за честички (DPF) и бензински мотори со катализатори.

 
 
Категорија: Масла за патнички возила и мешан возен парк

Производ: RACING OIL SM 5W-50

Опис:

RACING OIL SM 5W-50 е потполно синтетичко моторно масло од најдобриот квалитет за употреба во високо-ефективни бензински-, дизел и LPG мотори за под многу тешки работни и температурни услови.

RACING OIL SM 5W-50 е специјално развиено за да даде најголем отпор на високиот притисок, температури и тркачки услови.

 
 
 
Фирмата - производител го задржува правото на промена на техничките податоци и одобренија заради понатамошен развој на производот и производството.
 
 
 
информации каталози производи сертификати фото галерија
 
Санимпекс - Изработка 2010. Сите права се задржани