информации      |      каталози      |      производи      |      сертификати      |      фото галерија
 
 
Масла за патнички возила и мешан возен парк
Масла за комерцијални возила
Масла за земјоделие
Масла за моторцикли
Индустриски масла
Масти
Менувачки масла
Течности за кочници
   
 
Категорија: Масти
 
 
Категорија: Масти

Производ: EP GREASE NLGI 00

Опис:

EP GREASE NLGI 00 е високо-квалитетна повеќенаменска литиум EP-маст со високо рерафинирани базни масла. Адитивите содржат полимери за да го зголемат отпорот од вода и не содржат тешки метали. Нудат одлични EP карактеристики, заштита од корозија и се вонредно механички стабилни, па оттаму осигуруваат долго работно време на замастените делови, а со тоа ги намалуваат трошоците на одржување.

 
 
Категорија: Масти

Производ: EP GREASE NLGI 2

Опис:

EP GREASE NLGI 2 е високо-квалитетна повеќенаменска литиум EP-маст со високо рерафинирани базни масла. Адитивите содржат полимери за да го зголемат отпорот од вода и не содржат тешки метали. Нудат одлични EP карактеристики, заштита од корозија и се вонредно механички стабилни, па оттаму осигуруваат долго работно време на замастените делови, а со тоа ги намалуваат трошоците на одржување.

 
 
 
Фирмата - производител го задржува правото на промена на техничките податоци и одобренија заради понатамошен развој на производот и производството.
 
 
 
информации каталози производи сертификати фото галерија
 
Санимпекс - Изработка 2010. Сите права се задржани