информации      |      каталози      |      производи      |      сертификати      |      фото галерија
 
 
Моторни масла за патнички возила
Моторни масла за комерцијални возила
Масла за моторцикли
Масла за менувачи за патнички возила
Менувачки масла за комерцијални возила
Масти
Средство за разладување (антифриз)
Средство за чистење ветробранско стакло
Течности за сопирање
Дополнителни производи
Индустриски Масла и Мазива
   
Средство за чистење на ветробранско стакло, средство за разладување, течности за сопирање, масти и други оперативни течности.
Арал нуди средства за чистење на ветробранско стакло, средство за разладување, хидраулични течности за сопирање, масти и други оперативни течности за патнички- и комерцијални возила, градежни- и земјоделски машини. За развивање на сите овие производи потребен е огромен know-how. Перфектната интегрирана производна линија на Арал за патнички- и комерцијални возила укажува, дека Вие ќе ги најдете сите останати и потребни оперативни течности и специјалитети, кои ќе ги зајакнат својствата на Арал-овите моторни масла за заштеда на гориво.
 
Категорија: Средство за разладување (антифриз)
 
 
Категорија: Средство за разладување (антифриз)

Производ: Aral Antifreeze Silikatfrei

Опис:

Средство концентрат за заштита од замрзнување без нитрит, амин, фосфат и силикат со долго-временско дејство за современи мотори.

  • како летно- и зимско разладно средство
  • према разредување со вода, може да се постигне заштита од замрзнување до -500С (40 вол.-% антифриз + 60 вол.-% вода = сигурност за заштита од замрзнување до -250С)
 
 
Категорија: Средство за разладување (антифриз)

Производ: Aral Antifreeze Extra

Опис:

Средство концентрат за заштита од замрзнување како летно- и зимско разладно средство.

  • средство концентрат за разладување без нитрит, амин и фосфат
  • содржи силикат
  • према разредување со вода, може да се постигне заштита од замрзнување до -500С (40 вол.-% антифриз + 60 вол.-% вода = сигурност за заштита од замрзнување до -250С)
 
 
 
Фирмата - производител го задржува правото на промена на техничките податоци и одобренија заради понатамошен развој на производот и производството.
 
 
 
информации каталози производи сертификати фото галерија
 
Санимпекс - Изработка 2010. Сите права се задржани