информации      |      каталози      |      производи      |      сертификати      |      фото галерија
 
 
Моторни масла за патнички возила
Моторни масла за комерцијални возила
Масла за моторцикли
Масла за менувачи за патнички возила
Менувачки масла за комерцијални возила
Масти
Средство за разладување (антифриз)
Средство за чистење ветробранско стакло
Течности за сопирање
Дополнителни производи
Индустриски Масла и Мазива
   
Средство за чистење на ветробранско стакло, средство за разладување, течности за сопирање, масти и други оперативни течности.
Арал нуди средства за чистење на ветробранско стакло, средство за разладување, хидраулични течности за сопирање, масти и други оперативни течности за патнички- и комерцијални возила, градежни- и земјоделски машини. За развивање на сите овие производи потребен е огромен know-how. Перфектната интегрирана производна линија на Арал за патнички- и комерцијални возила укажува, дека Вие ќе ги најдете сите останати и потребни оперативни течности и специјалитети, кои ќе ги зајакнат својствата на Арал-овите моторни масла за заштеда на гориво.
 
Категорија: Средство за чистење ветробранско стакло
 
 
Категорија: Средство за чистење ветробранско стакло

Производ: Aral ScreenCleaner W

Опис:

Средство концентрат за чистење на ветробранско стакло во зимски услови

  • сигурност од замрзнување до -600С
  • не ги напаѓа стаклата со поликарбонат
  • универзално користење
  • оптимална ефективност на чистење при разредување до 1:3
 
 
Категорија: Средство за чистење ветробранско стакло

Производ: Aral ScreenCleaner S

Опис:

Средство концентрат за чистење на ветробранско стакло во летни услови

  • не ги напаѓа стаклата со поликарбонат
  • универзално користење
  • оптимална ефективност на чистење при разредување до 1:10
 
 
 
Фирмата - производител го задржува правото на промена на техничките податоци и одобренија заради понатамошен развој на производот и производството.
 
 
 
информации каталози производи сертификати фото галерија
 
Санимпекс - Изработка 2010. Сите права се задржани