информации      |      каталози      |      производи      |      сертификати      |      фото галерија
 
 
Масла за патнички возила и мешан возен парк
Масла за комерцијални возила
Масла за земјоделие
Масла за моторцикли
Индустриски масла
Масти
Менувачки масла
Течности за кочници
   
 
Категорија: Течности за кочници
 
 
Категорија: Течности за кочници

Производ: BRAKE FLIUD DOT 4

Опис:

BRAKE FLUID DOT 4 е високо-квалитетна течност за кочници од врвна класа базирано на поли-гликол, специјално развиено за ABS-дискови и обични кочници, и може да се користи за секој вид на возила под различни услови, каде се бара употреба на DOT 4 течност за кочници.

 
 
 
Фирмата - производител го задржува правото на промена на техничките податоци и одобренија заради понатамошен развој на производот и производството.
 
 
 
информации каталози производи сертификати фото галерија
 
Санимпекс - Изработка 2010. Сите права се задржани