Loading...
Image

За нас

Ние сме Санимпекс – Вашиот експерт за масла и мазива

Како еден од најголемите големо-трговски фирми во Македонија, претпријатието Санимпекс дооел располага со преку 30 годишно искуство на застапување, увоз, ре-извоз, продажба и дистрибуција на моторни- и индустриски масла и мазива. Во целиот изминат период на делување, али и во иднина, се раководиме со една единствена цел: да овозможиме и понудиме продукти и услуги со квалитет: и тоа со Сигурност.

Ние соработуваме со

Нашите повратни информации

Клиентите зборуваат

НАШИ ПАРТНЕРИ

AMBRA
ARAL
BASF
BMW OEM
BP
CASTROL
CASTROL INDUSTRIAL
CASTROL PROFESSIONAL
ELF
FORD OEM
GM
LIQUI MOLY
MB OEM
MOBIL INDUSTRIAL
MOBIL
MOTUL
PETRONAS ARBOR
PETRONAS URANIA
PETRONAS
SELENIA
SHELL
SHELL INDUSTRIAL
SHELL PROFESSIONAL
TOTAL
TOTAL INDUSTRIAL
VAG OEM
ZF